ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α.Τσίπρας: «Η εμμονή της κυβέρνησης για το άσυλο είναι ιδεολογική»

Α.Τσίπρας: «Η εμμονή της κυβέρνησης για το άσυλο είναι ιδεολογική»

Για «ιδεολογική εμμονή» στο ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην ολομέλεια του κοινοβουλίου την Πέμπτη.

«Η ιδεολογική εμμονή σας αφορά το ίδιο το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο και ό,τι αυτό συμβολίζει κοινωνικά, πολιτικά και πολιτισμικά στην πατρίδα μας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Η εμμονή σας εκκινεί αφενός από την εγγενή αποστροφή σας απέναντι στο δημόσιο και την μεροληψία σας υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Και αφετέρου από την αποστροφή σας σε ό,τι διαχρονικά συμβολίζει σε επίπεδο πολιτικό και ιδεολογικό το δημόσιο πανεπιστήμιο στη χώρα μας».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέκρινε, επίσης, την κυβέρνηση για «υπερδεξιά ιδεολογία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι πιο ακραίοι εκφραστές, ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης, έχουν μιλήσει ευθέως για την ανάγκη να σταματήσει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς στον τόπο. Άρα και με ό,τι συμβολίζει ή αναπαράγει διαχρονικά και ιστορικά την ηγεμονία αυτή και κατ’ εσάς και με το Δημόσιο πανεπιστήμιο.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.