ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Novartis: Καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Μ.Παπασπύρου

Novartis: Καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Μ.Παπασπύρου

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετέβη για κατάθεση η πρώην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου για την υπόθεση Novartis.

Στον απόηχο της χθεσινής «εκκριτικής» έναρξης της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novaris, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συνεχίζονται οι παράλληλες έρευνες για το αν και πως στήθηκε σκευωρία για την ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Λάμπρος Σοφουλάκης, έχει καλέσει σήμερα σε κατάθεση την πρώην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Για την κυρία Παπασπύρου ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης, έχει καταθέσει ότι μετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης παρουσία του τότε υπουργού Μιχάλη Καλογήρου μετά το ταξίδι των εισαγγελέων στη Βιέννη και είχε επικρίνει σφοδρά τους εισαγγελικούς χειρισμούς στην υπόθεση σχετικά με τις έρευνες της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την Μαρία Παπασπύρου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κληθεί σε κατάθεση και ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.