ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ. Πλακιώτης: «Η Ελλάδα δίνει μαθήματα ζωής ενώ η Τουρκία παίζει με τους ανθρώπους»

Γ. Πλακιώτης: «Η Ελλάδα δίνει μαθήματα ζωής ενώ η Τουρκία παίζει με τους ανθρώπους»

Μέσα από τις δηλώσεις του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιώτης έστειλε το δικό του μήνυμα προς την Τουρκία για την εκμετάλλευση των προσφύγων.

Ο κ. Πλακιωτάκης επισημαίνει πως όταν η Τουρκία παίζει με την ανθρώπινη ζωή, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί δυστυχισμένους ανθρώπους για να προωθήσει γεωστρατηγικές επιδιώξεις, η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας, προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

«Σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε», με τη βοήθεια των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, τόνισε από τη Χίο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο του νησιού, για να επαινέσει, όπως είπε, και να εκφράσει τις ευχαριστίες όλων, πολιτικής ηγεσίας και πολιτών, στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την πολύτιμη προσφορά τους στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημείωσε, ενισχυμένο με σύγχρονα μέσα και πρόσθετο προσωπικό, το Λιμενικό Σώμα, είτε με, είτε χωρίς κορονοϊό, βρίσκεται «σε μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και με αυξημένες περιπολίες, λειτουργεί αποτελεσματικά, με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.