ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το είπαν: «Lοckdown μέχρι το Πάσχα»! – Εκτεθειμένος και πάλι ο Κ.Μητσοτάκης

Το είπαν: «Lοckdown μέχρι το Πάσχα»! – Εκτεθειμένος και πάλι ο Κ.Μητσοτάκης

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ Θόδωρος Βασιλακόπουλος και μέλος της κυβερνητικής επιτροπής των «ειδικών», μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε τα κυβερνητικά σχέδια για lockdown μέχρι το Πάσχα, αντίθετα με την δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η καραντίνα θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου!

Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση πότε θα τελειώσουν τα lockdown αποκάλυψε ότι «Το Πάσχα θα πάμε στα χωριά μας με προσοχή, με τα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων. Αυτόν τον μήνα θα έχουμε κατακόρυφη αύξηση των εμβολίων που θα κάνουμε, πολλές από τις δόσεις θα έρθουν τον Μάρτιο άρα θα γίνουν πολύ περισσότερα εμβόλια. Θα ήθελα να προτείνω ένα εναλλακτικό σενάριο. Αν ανοίξουμε για ένα τρίωρο, δεν γλιτώνουμε τον συνωστισμό.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πρέπει να ανοίξουμε με ραντεβού στα μεγάλα κέντρα μόνο στα μικρά μαγαζιά και αφού τιθασεύσουμε την επιδημία να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά».

Χθες το pronews.gr αποκάλυψε με ακρίβεια το κυβερνητικό σχέδιο και τους λόγους για τους οποίους το αποφάσισε το Μαξίμου.

Νιώθοντας την λαϊκή οργή και γνωρίζοντας ότι μόλις έρθουν οι πολίτες αντιμέτωποι με την οδυνηρή οικονομική πραγματικότητα (10,6% η ύφεση στους εννέα μήνες των lockdown έναντι 23% στα δέκα χρόνια των Μνημονίων!), αλλά και την κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος με την περίεργη άρνηση να προμηθευτούν το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο που έχουν προμηθευτεί τρεις χώρες της ΕΕ και συνολικά 100 χώρες σε όλο τον πλανήτη, νιώθουν πλέον ότι «τίποτα δεν τους σώζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.