ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Δένδιας υπέγραψε την ιδρυτική συμφωνία πλαίσιο του Οργανισμού της Διεθνούς Ηλιακής Συμμαχίας

Ο Ν.Δένδιας υπέγραψε την ιδρυτική συμφωνία πλαίσιο του Οργανισμού της Διεθνούς Ηλιακής Συμμαχίας

Η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ινδίας στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της ιδρυτικής συμφωνίας πλαισίου του Οργανισμού της Διεθνούς Ηλιακής Συμμαχίας.

«Ήταν μεγάλη χαρά να υπογράψω τη συμφωνία πλαίσιο της Διεθνούς Ηλιακής Συμμαχίας. Μια πρωτοβουλία του Ινδού πρωθυπουργού, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 120 χώρες, με προεξάρχουσα τη θέση της Γαλλίας» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.

Περαιτέρω, ο υπουργός Εξωτερικών επισήμανε πως πάγια θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η επένδυση στην πράσινη ενέργεια.

Από τη μεριά του, ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας, Δρ Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσχανκάρ, καλωσόρισε την Ελλάδα στην οικογένεια της Διεθνούς Ηλιακής Συμμαχίας. «Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ, για την υπογραφή από εσάς, της ένταξης στη Συμμαχία» είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Δένδια.

Ο Ινδός υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε πως πρόκειται για μια κοινή μας δέσμευση προς ένα πιο πράσινο πλανήτη, μια περισσότερο αειφόρο ανάπτυξη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις των δύο υπουργών στον Τύπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.