ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Α.Μπέος για επίσκεψη Σ.Κασσελάκη στο Βόλο: «Να πάρει τον Τάιλερ και να πιάσουν τα φτυάρια στον Βόλο να βοηθήσουν»

Ο Αχιλλέας Μπέος εκτίμησε ότι σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών

Α.Μπέος για επίσκεψη Σ.Κασσελάκη στο Βόλο: «Να πάρει τον Τάιλερ και να πιάσουν τα φτυάρια στον Βόλο να βοηθήσουν»

Την εξαγγελθείσα επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ μίλησε και για τα νέα προβλήματα στην πόλη από την κακοκαιρία Elias και για το πώς αντικαθίσταται η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση.

Ο Αχιλλέας Μπέος εκτίμησε ότι σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία Elias.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περίπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις».

Χαρακτήρισε τον Elias χειρότερο από τον Daniel και δήλωσε ότι τώρα δεν είναι ώρα για μουρμούρα και κλάματα. «Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε» είπε συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εξαγγελία Κασσελάκη για δεύτερη επίσκεψη στον Βόλο, ο δήμαρχος της πόλης είπε «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.