ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Τσίπρας: «Θα επέλεγα να βγω για ποτάκι με τον Δ.Κουτσούμπα – Θα περνούσα καλύτερα»

«Με πολλούς αντιπάλους μπορεί να υπάρχει μία χημεία»

Α.Τσίπρας: «Θα επέλεγα να βγω για ποτάκι με τον Δ.Κουτσούμπα – Θα περνούσα καλύτερα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής σε τηλεοπτικό σταθμό, ρωτήθηκε για το ποιον πολιτικό θα επέλεγε για να βγει να… πιει ένα βραδινό ποτό.

Αν και αρχικά η ερώτηση που του τέθηκε, ήταν για έναν οποιονδήποτε πολιτικό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης… δεν βρήκε ενδιαφέρουσα την ερώτηση από την στιγμή που δεν αφορούσε πολιτικό αρχηγό.

Αφού… επέμεινε, ρωτήθηκε τελικά αν θα επέλεγε έναν από τους Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη για να βγει μία βόλτα και να πιει τον καφέ του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με πολλούς αντιπάλους μπορεί να υπάρχει μία χημεία. Με ποιον θα έβγαινα για ποτό από τους πολιτικούς αρχηγούς; Ε, με τον Κουτσούμπα θα περνούσα καλύτερα», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.