ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αδιανόητο: Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου… Οικογένειας δημοσίευσε ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα»!

Έσπευσε να το «μαζέψει» ώρα αργότερα αλλά ήταν πλέον αργά

Αδιανόητο: Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου… Οικογένειας δημοσίευσε ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα»!

Η Ζέφη Δημαδάμα, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που την ενέταξε στη ΝΔ ο Κ.Μητσοτάκης λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και την έκανε Γενική Γραμματέα στο περίφημο υπουργείο… Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, δημοσίευσε ανάρτηση με την οποία υποστηρίζει ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα των γυναικών»!  

Την ώρα που η υπογεννητικότητα αφανίζει την Ελλάδα και η πατρίδα μας αντιμετωπίζει επί κυβέρνησης Μητσοτάκη την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στην νεότερη ιστορία της, η γενική γραμματέας ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχε αυτή την φαεινή ιδέα!

Δηλαδή ένα κυβερνητικό στέλεχος το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα υπουργείο που έχει ως στόχο την αύξηση των γεννήσεων και την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας δημοσιεύσει κάτι το οποίο υπονοεί το ακριβώς αντίθετο!

Μετά την κατακραυγή, έσπευσε να προσθέσει ένα tweet, μετά από μία ολόκληρη ώρα, για να «μαζέψει» το προηγούμενο.

Είναι σαφές ότι αυτό το tweet ανέβηκε αναγκαστικά αλλά η ζημιά από το πρώτο tweet είχε ήδη γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.