ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΚΚΕΛ: Η Α.Πελώνη έγραφε για «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» σε αντιορθόδοξη συμμαχία με την Scientology

ΑΚΚΕΛ: Η Α.Πελώνη έγραφε για «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» σε αντιορθόδοξη συμμαχία με την Scientology

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, έγραφε για «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» σε αντιορθόδοξη συμμαχία με την Scientology, τονίζει το ΑΚΚΕΛ.

Παρακάτω η ανακοίνωση των ΑΚΚΕΛ:

«Οι σκελετοί στο ντουλάπι της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, δεν είναι μόνο η δικαιολόγηση του απρόκλητου ξυλοδαρμού πολιτών από αστυνομικούς (ένα θέμα το οποίο το ΑΚΚΕΛ είχε αναδείξει από το προηγούμενο έτος με επιστολές στην ΠΟΑΣΥ, Αρχηγό, Περιφερειακούς διοικητές για τη νομιμότητα των διαταγών που δέχονται και τον τρόπο που λειτουργούν 1). Μετά από ένα έτος, το ΑΚΚΕΛ ασχολείται πάλι με την κα Πελώνη, αν και την πρώτη φορά τα ellinikahoaxes.gr μπλόκαραν την αναδημοσίευση της αποκάλυψης.

Η πρόσφατη ανάδειξη της Αριστοτελίας Πελώνη ως Κυβερνητικής Εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη (μετά από την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου), αναδεικνύει και ενισχύει ταυτόχρονα τον ανθελληνικό-αντιορθόδοξο χώρο που εξυπηρέτησε στο παρελθόν και αναγνωρίστηκε(;) από το ίδιο το State Department. Σχετίζεται με τη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης Scientology (γνωστής στο παρελθόν και ως ΚΕΦΕ) κατά του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου, επικεφαλή της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων και Παραθρησκευτικών Οργανώσεων.

Ήταν μία ολοκληρωτική επίθεση και απόπειρα υπονόμευσης «εκ των έσω» κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με τον π. Αντώνιο να είναι ο κυριότερος στόχος.

Η κα Πελώνη στήριξε ανοιχτά τον χώρο της Σαηεντολογίας με τον περιβόητο αυτοαποκαλούμενο δερβίση Τάκι Αλεξίου της αμαρτωλής ΠΑΝΙΦΕ (με έδρα την Κομοτηνή!), την οποία εισαγγελική Αναφορά χαρακτήρισε το 1996 ως δορυφορική οργάνωση του ΚΕΦΕ, εκπροσώπου της Scientology. Κατασχεμένα έγγραφα του ΚΕΦΕ (από τον τότε αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Αγγελή) μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν μέχρι και παρέμβαση της CIA υπέρ του ΚΕΦΕ με κλείσιμο τμήματος της ΕΥΠ. Η σημερινή Κυβερνητική Εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, Αριστοτελία Πελώνη, επιτέθηκε κατά του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου και της Εκκλησίας γράφοντας για δήθεν «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» ευθυγραμμισμένη με τη γραμμή που πέρασε η Scientology μέσω «δημοσιογράφων» όπως του Ιού της τότε Ελευθεροτυπίας.

Η κα Πελώνη τοποθετήθηκε στην θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου στις 20 Ιανουαρίου 2020, με κάποιους να γράφουν ότι είναι μήνυμα από τον Μητσοτάκη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Ο Πέτσας έφυγε, ο Ταραντίλης έφυγε, η Πελώνη έμεινε και βασιλεύει.

Η τοποθέτησή της αρχικά στην θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου σε μία χρονική περίοδο πρωτοφανούς επίθεσης στην Εκκλησία (με κλείσιμο των Εκκλησιών και απαγόρευση της λατρείας) είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να είναι τυχαία.

Ο σύζυγός της ήταν στενός συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου (αυτή που μεταξύ άλλων ήθελε να γράφονται υποχρεωτικά τα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και όταν καταποντίστηκε το ΠΑΣΟΚ μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία ως Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής! Η ίδια μετά από Τα Νέα μεταπήδησε στην «σεσημασμένη» Καθημερινή. Και οι δύο είναι υπότροφοι του Marshall Memorial Fellowship (MMF) του German Marshall Fund of the US, ενώ η ίδια το 2008 (τρία χρόνια μετά από την επίθεσή της στην Εκκλησία) ήταν υπότροφος του International Visitor Leadership Programme (IVLP)… του State Department!

Όπως επίσημα περιγράφεται το πρόγραμμα από το State Department (στο οποίο συμμετείχε η κα Πελώνη) είναι το κυριότερο επαγγελματικό πρόγραμμα ανταλλαγών με μικρής διάρκειας επισκέψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες από υπάρχοντες ή εξελισσόμενους ξένους ηγέτες σε μία ποικιλία τομέων και ότι οι επαγγελματικές συναντήσεις αντανακλούν τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων όπως επίσης και υποστήριξη στους στόχους εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επίσης όσοι έλαβαν μέρος δεν υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής αλλά επιλέγονται ετησίως από το προσωπικό των Αμερικανικών πρεσβειών από όλο τον κόσμο.

Δηλαδή, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιλέχθηκε από το διπλωματικό (και «διπλωματικό»;) προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ να συμμετάσχει σε αμερικανικό κυβερνητικό πρόγραμμα υποστήριξης της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, τρία χρόνια αφότου εξυπηρέτησε την Scientology κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και μάλιστα επιλέχθηκε την περίοδο που εκτυλισσόταν η περίεργη επιχείρηση «Πυθία». Να την χαίρεστε στην κυβέρνηση.

Υπαγόρευση ορολογίας δολοφονίας χαρακτήρα κατά ιερέα

Η Αριστοτελία Πελώνη, Κυβερνητική Εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φαίνεται ότι εντάχθηκε και λειτούργησε εντός δικτύου της Scientology, στο οποίο διοχετεύθηκε συγκεκριμένη συκοφαντική ορολογία δολοφονίας χαρακτήρα για να εκτοξευθεί εναντίον του ιερέα Αντωνίου Αλεβιζόπουλου. Διοχετεύθηκε από την μετωπική οργάνωση του ΚΕΦΕ, την περιβόητη ΠΑΝΙΦΕ («Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας», με έδρα στην Κομοτηνή). Η ΠΑΝΙΦΕ ήταν η πρώτη που προώθησε το δίπτυχο «ξενοφοβία-ρατσισμός» από τις αρχές του ’90, το οποίο σήμερα είναι βασική καθεστωτική «καραμέλα» που την «πιπιλίζει» ο κάθε ανθέλληνας καθεστωτικός.

Αυτό το δίκτυο της Scientology, της ΠΑΝΙΦΕ, του ΙΟΥ Ελευθεροτυπίας, της Αριστοτελίας Πελώνη κλπ προώθησε για να επιβάλλει την υιοθέτηση συγκεκριμένου χαρακτηρισμού για την Συνοδική Επιτροπή της Εκκλησίας. Η εν λόγω Επιτροπή έχει την ευθύνη της επιστημονικής μελέτης ομάδων για να ενημερώνει τους πιστούς (και την Ιεραρχία της Εκκλησίας) αν η λειτουργία ή η φιλοσοφία της ομάδας (και η εφαρμογή της) δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον χριστιανικό τρόπο ζωής. Πάρα πολλές ομάδες λειτουργούν παραπλανητικά και ο απλός πολίτης δεν μπορεί να γνωρίζει από μόνος του τι είναι η καθεμία.

Στο βιβλίο του κ. Τάκι Αλεξίου (ζωτικού συμμάχου της Σαηεντόλοτζυ από τη δορυφορική οργάνωση ΠΑΝΙΦΕ), στις 21/8/1995 χαρακτηρίζει τη Συνοδική Επιτροπή ως «Εκκλησιαστική ΚΥΠ». Αυτόν ακριβώς τον χαρακτηρισμό χρησιμοποιούν τα στελέχη του «Ιού» της Ελευθεροτυπίας όπως φαίνεται από το δημοσίευμά τους στις 22/10/2005. Επιπλέον, τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιεί σε άρθρο της η Αριστοτελία Πελώνη στα ΝΕΑ (5/12/2005) με τίτλο «Διώξεις από την εκκλησιαστική ΚΥΠ» και σχετικά ίδια βλέπουμε στο άρθρο του Π. Παπαβασιλείου στο «ΕΘΝΟΣ», που έχει τίτλο «Αντιαιρετικός αγών με μεθόδους … ΚΥΠ». Το άρθρο στα ΝΕΑ επαναλαμβάνει πλήρως την έκφραση του «Ιού» της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για τον κ. Αλεξίου: «έχει μπει στο στόχαστρο της εκκλησιαστικής ΚΥΠ». Αν αυτό δεν είναι διοχέτευση «γραμμής», τότε τι είναι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι αδύνατο αυτό να είναι σύμπτωση. Σε τρεις διαφορετικές εφημερίδες, δηλαδή, αντιγράφεται η ορολογία που εισήγαγε ο σημαντικός σύμμαχος της εξτρεμιστικής οργάνωσης … 10 ολόκληρα χρόνια πριν γραφούν τα άρθρα!!! Αυτό είναι ισχυρότατο στοιχείο της μακρόχρονης ώσμωσης και ζύμωσης μεταξύ συγκεκριμένου δημοσιογραφικού χώρου και του πολιτικοστρατηγικού χώρου της Σαηεντόλοτζυ (η οποία εξυπηρετήθηκε από την ίδια την CIA όπως αποκαλύπτει εσωτερικό έγγραφο)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.