Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Την αποκάλυψη έκανε κατά την διάρκεια δηλώσεων που πραγματοποίησε έπειτα από συνάντηση που είχε με τον ιδρυτή του κόμματος «Δημοκρατική Ευθύνη», κ. Θεοχάρη Χάρη.

Ο δήμαρχος κ. Μπουτάρης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δήλωσα ότι θα είμαι υποψήφιος το 2019. Ξεχνάτε όμως ότι για να βγει υποψήφιος το 2019 από τη Πρωτοβουλία, πρέπει να το θέλει και η Πρωτοβουλία. Μπορεί να είναι και άλλοι 15 υποψήφιοι. Το πρώτο βήμα είναι αυτό. Το δεύτερο βήμα που θέλω να πω είναι ότι η Πρωτοβουλία δεν απευθύνεται σε κόμματα για στηρίξεις, βέβειαη Δημοκρατική Ευθύνη δεν είναι ακόμη κόμμα και δεν ξέρω αν θα γίνει ή όχι,η Πρωτοβουλία απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών, εκεί είναι η δύναμή μας και για αυτό έχουμε και μέσα στην Πρωτοβουλία διάφορα άτομα, τα οποία δεν έχουν πάντοτε την όλοι ίδια απόφαση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν δέχτηκε κρούση από τον κ. Θεοχάρη για συνεργασία, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε: «Εχω ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής ότι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορώ να κάνω στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι να είμαι καλός δήμαρχος. Δεν πρόκειται να ξεκουνήσω από το δημαρχείο».