ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμος Αθηναίων: Εξηγήσεις για το λουκέτο σε αίθουσα για άστεγους

Δήμος Αθηναίων: Εξηγήσεις για το λουκέτο σε αίθουσα για άστεγους

Επικαλούμενος τη λήξη του ωραρίου του, δημοτικός υπάλληλος της Αθήνας έκλεισε τη Λέσχη Φιλίας στην Πανόρμου, χθες το βράδυ, ενώ φιλοξενούντο άστεγοι και είχε προγραμματιστεί να παραμείνει ανοικτή για την προστασία τους από τη χιονόπτωση.

Ήδη, η διοίκηση του δήμου Αθηναίων κίνησε διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε βάρος του υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνάδελφός του που επρόκειτο να τον αντικαταστήσει, ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να πάει στην εργασία του.

Ο ίδιος, αρνούμενος να παραμείνει, αντί να ενημερώσει τους αρμόδιους προϊσταμένους του για να αναζητηθεί αντικαταστάτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέβη στο κλείσιμο της Λέσχης Φιλίας, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτεθειμένοι στη χιονόπτωση και το δριμύ ψύχος όσοι άστεγοι βρίσκονταν στη λέσχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις έγινε αντιληπτή η ενέργειά του εστάλη άλλος υπάλληλος και η Λέσχη Φιλίας ξανάνοιξε μετά από 1-1,5 ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.