Α. Γκλέτσος απαντάει για τσακωμό με εκπρόσωπο της ΝΔ: «Σ’ αυτή τη χώρα πρέπει να πέφτει καμιά σφαλιάρα» (βίντεο)

Α. Γκλέτσος απαντάει για τσακωμό με εκπρόσωπο της ΝΔ: «Σ’ αυτή τη χώρα πρέπει να πέφτει καμιά σφαλιάρα» (βίντεο)

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα ανήμερα των Θεοφανείων στην Στυλίδα όταν τσακώθηκε τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κατσικονούρη.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, σύμφωνα με δημοσίευμα, του είπε να κατέβει από την εξέδρα. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Κατσικονούρης κατέβηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί.

«Είναι μία κάστα ανθρώπων που υπάρχουν σ’ όλα τα κόμματα. Ο μονίμως υποψήφιος, ποτέ εκλεγμένος και πάντα τον διορίζουν κάπου “τσόντα”. Ηταν πολιτικός μου αντίπαλος, δεν κατάφερε να είναι καν στον δεύτερο γύρο. Είναι της προσκολλήσεως…» είπε αρχικά ο Γκλέτσος.

Για το ότι του μίλησε με έντονο τρόπο, φωνάζοντάς του, επεσήμανε: «Έπρεπε να είναι άλλοι άνθρωποι εκεί πάνω κι ανέβηκε αυτός. Του λέω «κατέβα ρε Δημήτρη, κάτσε να ανέβουν αυτοί που πρέπει… Δεν γίνεται πια σ’ αυτή τη χώρα, πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα».

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Ας σημειωθεί ότι ο δήμαρχος της περιοχής, που λίγο νωρίτερα είχε βουτήξει για τον σταυρό, έγινε έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη και άρχισε να του φωνάζει «Κατέβα κάτω! Φύγε κάτω!». Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εκείνος κατέβηκε από την εξέδρα, αλλά ο κ. Γκλέτσος τον ακολούθησε και του είπε «Έχεις τελειώσει», προτού φύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.