Δήμαρχος Μενεμένης για λαϊκή συγκέντρωση υπεράσπισης της Μακεδονίας: «Δεν δίνουμε χώρο για τέτοιες εκδηλώσεις»!

Δήμαρχος Μενεμένης για λαϊκή συγκέντρωση υπεράσπισης της Μακεδονίας: «Δεν δίνουμε χώρο για τέτοιες εκδηλώσεις»!

Αρνήθηκε να διαθέσει χώρο για λαϊκή συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Μακεδονίας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, λέγοντας: «Εμείς δεν δίνουμε χώρο για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις»!

Έτσι με απόφαση του συγκεκριμένου δήμου «κλειδώθηκε» ο χώρος «Άστρον», λόγω υποτίθεται των «φόβων» (πάσχει από φοβικά σύνδρομα φαίνεται ο συγκεκριμένος δήμαρχος) για επεισόδια που μπορεί να προκληθούν από τη διεξαγωγή του 1ου Makedonian Pride, που διοργανώνει ο Ιερός Λόχος.

Μετά τον άλλο δήμο με φοβικά σύνδρομα αυτόν της Καλαμαριάς, που αρνείται επίσης να παραχωρήσει το πρώην στρατόπεδο Κόδρα για το φεστιβάλ και ο δήμος Μενεμένης – Αμπελοκήπων αρνείται και αυτός εκδήλωση υπεράσπισης της Μακεδονίας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου ανέφερε:

«δεν θα πραγματοποιηθεί το “Makedonian Pride” στον “Άστρον”, υπό τον φόβο επεισοδίων στην περιοχή. Ενημέρωσα ήδη όλους όσους όφειλα, όπως και τις αστυνομικές δυνάμεις. Το “Άστρον” είναι δημοτική περιουσία και δεν πρόκειται να τον διαθέσουμε για τέτοιες εκδηλώσεις. Ο χώρος κλειδώθηκε».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Ιερού Λόχου που ανακοίνωνε ότι το θέατρο «Άστρον» θα φιλοξενήσει το Makedonian Pride, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

«ΟΛΑ είναι ΕΤΟΙΜΑ για την πραγματοποίηση του 1ου εθνικιστικού φεστιβάλ “Makedonian Pride”!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (εδώ), κόντρα στις επιδιώξεις “κράτους-παρακράτους”, πετύχαμε τελικά να έχουμε τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ χώρο.

Βρίσκεται στην οδό Κομνηνών 3, στη Μενεμένη. Στο θέατρο “ΑΣΤΡΟΝ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει στις 5 μμ το 1st Makedonian Pride», έγραψε η ανακοίνωση της οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.