Επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη χθες στα Εξάρχεια – «Σας έχω γραμμένους» τους απάντησε (φωτο)

Επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη χθες στα Εξάρχεια – «Σας έχω γραμμένους» τους απάντησε (φωτο)

Χυδαία υβριστικά συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη και φραστική επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών χθες το απόγευμα στα Εξάρχεια.

Ο Κώστας Μπακογιάννης πήρε μέρος το απόγευμα της Πέμπτης στην πορεία των κατοίκων των Εξαρχείων που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.

Στα Εξάρχεια κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια και μια ομάδα από αυτούς διέλυσε με συνθήματα και νεράντζια την συγκέντρωση των κατοίκων των Εξαρχείων.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο Κώστας Μπάκογιάννης αναφέρει σε ανάρτησή του «εκτόξευαν» συνθήματα κατά του νεκρού πατέρα του. «Σας έχω γραμμένους» απάντησε οργισμένος ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτησή του Κώστα Μπακογιάννη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.