ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Διαφορετικές αντιδράσεις έφερε η δημοσίευση exit poll για τη Θεσσαλονίκη στις δημοτικές εκλογές 2019, το οποίο έδειξε σαρωτική νίκη για τον Κωσταντίνο Ζέρβα.

Σύμφωνα με το exit poll της εταιρείας Interview, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει το 67%, ενώ ο Νίκος Ταχιάος το 33%. Η ανακοίνωση της εκτίμησης ψήφου έφερε χαμόγελα στο ένα στρατόπεδο και προβληματισμό στο άλλο, ενώ όλοι περιμένουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Η δημοσιοποίηση του exit poll για τον δήμο Θεσσαλονίκης, σκόρπισε ενθουσιασμό στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι υποστηρικτές του υποψήφιου δημάρχου, μόλις βλέπουν τη διαφορά ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ αρχίζουν και σφυρίζουν, εκφράζοντας την χαρά τους, όπως αναφέρει το seleo.

Με υψωμένες γροθιές και χειροκροτήματα στο άκουσμα του exit poll, που δείχνει νίκη του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

«Παγωμάρα» στο εκλογικό κέντρο Ταχιάου

Εντελώς διαφορετικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου μετά τη δημοσίευση του exit poll. Οπως αναφέρει το thestival, φίλοι και στελέχη του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» «πάγωσαν» όταν είδαν την εκτίμηση και περιμένουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα. Ο Νίκος Ταχιάος βρίσκεται στο εκλογικό του γραφείου και θα κάνει δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

«Παγωμάρα» στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου

Οι περισσότεροι δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους. Αλλοι σταυρώνουν τα χέρια και άλλοι κατεβάζουν το βλέμμα, μην μπορώντας να πιστέψουν το αποτέλεσμα του exit poll.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.