Κ.Μπακογιάννης: «Έχω φάει πολύ ”ξύλο” για τον Μεγάλο Περίπατο»

Κ.Μπακογιάννης: «Έχω φάει πολύ ”ξύλο” για τον Μεγάλο Περίπατο»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, εξέφρασε μεταξύ άλλων την μεγάλη ανησυχία του για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην πόλη, ενώ παράλληλα δήλωσε πως έχει «φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο».

Τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Χαρδαλιά και πως έχει θέσει όλο το μηχανισμό του δήμου στη διάθεση του κράτους.

Ο κ. Μπακογιάννης εξήγησε ότι το πρόβλημα είναι οριζόντιο σε όλη την πόλη και πως κανείς δεν θα πρέπει να κάνει το λάθος να πιστέψει ότι είναι ασφαλής καθώς ο ιός είναι αόρατος, ύπουλος και κινείται με τρομερή ταχύτητα.

«Δεν έχουμε τοίχους στην πόλη. Δεν σηκώνουμε φράγματα. Το πρόβλημα είναι συνολικό και οριζόντιο. Πρέπει συντεταγμένα να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σχολιάζοντας τους λεγόμενους αρνητές του ιού ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι σε περιόδους κρίσεων μπορεί να βγάλουμε τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους εαυτούς μας. Έφερε ως παράδειγμα την αρχή της πανδημίας, οπότε και αναγνωρίστηκε από όλους ότι η προσπάθεια των πολιτών και τόνισε ότι τώρα είναι η ευκαιρία να ξαναβγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

​«Όσο καλύτερα τα πάμε στην πανδημία θα πάμε και την επόμενη ημέρα και στην οικονομία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μεγάλος Περίπατος: Αλλαγές το 2021 στην Πανεπιστημίου

Για τον Μεγάλο Περίπατο, ο κ. Μπακογιάννης προανήγγειλε αλλαγές με νέα διαμόρφωση σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου. με τα έργα να ξεκινούν το 2021 αφού πρώτα γίνει διαβούλευση. «Ξεχάστε την. Πάμε για κάτι καινούριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο. Δεν σας κρύβω ότι το περίμενα», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων. Πρόσθεσε ότι το βασικό συμπέρασμα από τις επικρίσεις αυτές είναι ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί Αθηναίοι που δεν έχουν παραδοθεί και που νοιάζονται για την πόλη και η δυναμική αυτή είναι που θέλει να αξιοποιήσει για να προχωρήσουμε μπροστά.

Ελπίζω σε καλά νέα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ερωτηθείς για το τι θα γίνει με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι ελπίζει σύντομα σε καλά νέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αποκάλυψε περισσότερα και ζήτησε λίγες ακόμη ημέρες έως τις ανακοινώσεις, λέγοντας ότι αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά την αγωνία όλων για να γίνει πράξη κάτι που συζητείται εδώ και 20 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.