Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση καθαριότητας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα

Δήμος Αθηναίων: Επιχείρηση καθαριότητας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα

O Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις εξαιρετικές δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης, που καθιέρωσε κάθε Κυριακή, με την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα να παίρνει σειρά.

Η ομάδα καθαριότητας της Αθήνας, περισσότερα από 20 πλυστικά και απολυμαντικά μηχανήματα, επιδόθηκε στην απολύμανση, το πλύσιμο με καυτό νερό και το σφουγγάρισμα, στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της περιοχής και της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου: «Πρόκειται για μία από τις δεκάδες επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται κυρίως στις γειτονιές της Αθήνας, ώστε να διατηρούνται καθαρές αλλά και υγειονομικά προστατευμένες. Ο Αγ. Παντελεήμονας είναι μία από τις περιοχές της πόλης που ανήκουν στον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Αθηναίων για την συνολική αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων της, τόσο με την διαρκή φροντίδα όλων των σημείων της όσο και με παρεμβάσεις υποδομών που ήδη έχουν δρομολογηθεί, όπως οι ασφαλτοστρώσεις.

Ο Άγ. Παντελεήμονας έχει πονέσει πολύ από την απουσία του Δήμου στις γειτονιές του εδώ και πολλά χρόνια. Είναι όμως από εκείνες τις περιοχές που σε προηγούμενες δεκαετίες αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την Αθήνα και αυτό που επιδιώκουμε είναι να επιστρέψουμε στους κατοίκους της όλα όσα στερήθηκαν. Κυρίως την καθημερινή παρουσία μας με όλες τις υπηρεσίες μας, για να αποκτήσει και πάλι την ποιότητα ζωής που αξιώνουν οι άνθρωποί της» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επιχείρηση καθαριότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.