ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

«Ντέρμπι» Ζέρβα – Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη και ολοταχώς για τον β’ γύρο

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, έχοντας και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Πέγκας

«Ντέρμπι» Ζέρβα – Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη και ολοταχώς για τον β’ γύρο

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Στέλιο Αγγελούδη να «κονταροχτυπιούνται».

Ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατάφερε να κερδίσει στον πρωτό γύρο, συγκεντρώνοντας στο 97,98% της ενσωμάτωσης, ποσοστό 27,36% και πάνω από 25.000 ψήφους, αρκετά μακριά ωστόσο από το όριο του 43%.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Στέλιος Αγγελούδης, συγκεντρώνει το 25,72 των ψήφων και περνάει στον δεύτερο γύρο, όπου θα αναμετρηθεί με το νυν δήμαρχο κ. Ζέρβα και όπως φανερώνουν τα ποσοστά τα πάντα είναι ανοικτά για το ποιος θα αναλάβει τη δημοτική Αρχή της συμπρωτεύουσας την ερχόμενη Κυριακή 15/10.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, έχοντας και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Πέγκας, ο οποίος λαμβάνει ποσοστό 20,75% και μένει να δούμε πως θα μετακινηθούν οι ψηφοφόροι του την επόμενη Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στις δημοτικές εκλογές του 2019, είχε περάσει ως δεύτερος στον β’ γύρο και τελικά επικράτησε έναντι του Νίκου Ταχιάου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.