ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Θεσσαλονίκη: Την πασχαλινή αγορά επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας

Τα Λουλουδάδικα και την Αριστοτέλους επισκέφθηκε ο Ζέρβας

Θεσσαλονίκη: Την πασχαλινή αγορά επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας

Επίσκεψη στην πασχαλινή αγορά πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Συγκεκριμένα, με αφετηρία το Καπάνι ο κ. Ζέρβας μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής βρέθηκε στις παραδοσιακές αγορές της Θεσσαλονίκης και επισκέφθηκε εμπορικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης.

Τα Λουλουδάδικα και την Αριστοτέλους επισκέφθηκε ο Ζέρβας

Στο Καπάνι, στην Άθωνος, στα Λουλουδάδικα, στην Αριστοτέλους και στις υπόλοιπες περιοχές που επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές, ανταλλάσσοντας με τον κόσμο ευχές για Καλή Ανάσταση. Άλλωστε, βρήκε κι ο ίδιος την ευκαιρία να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον κ. Ζέρβα συνόδευσαν στην επίσκεψή του στην πασχαλινή αγορά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, οι αντιδήμαρχοι παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου, Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτης Δημητριάδης και Περιβάλλοντος Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, καθώς και ο τεχνικός σύμβουλός του Δημήτρης Μήτρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.