ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Διαφωνία στο εσωτερικό της παράταξης» χαρακτηρίζει το έγκλημα της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους ο Μ.Βορίδης!

Δηλώνει ότι όλοι είναι «στο πλευρό της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη»

«Διαφωνία στο εσωτερικό της παράταξης» χαρακτηρίζει το έγκλημα της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους ο Μ.Βορίδης!

Θέση για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών πήρε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο άλλοτε “σκληρός” για τέτοιου επιπέδου ζητήματα, τώρα δεν βλέπει ότι αξίζει να διαταραχθεί η παράταξη!

Από την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας «με καλούς φίλους, συναγωνιστές και στελέχη», όπως αναφέρει, ο υπουργός Επικρατείας υπογραμμίζει ότι «δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη.

Ο Πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η Κυβέρνηση. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους!», καταλήγει ο Μ. Βορίδης.

Δείτε την ανάρτησή του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.