ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Διαγράφεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτησή του για την υπόθεση Γεωργούλη

Είναι αντίθετη με την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαγράφεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτησή του για την υπόθεση Γεωργούλη

Διαγράφεται από το κόμμα καθώς προχώρησε σε μη αρεστή για την γραμμή του κόμματος ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη στα social media το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την άμεση διαγραφή του

Σκληρή ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επανήλθε με νέες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή σχόλια και αναφορές στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Γεωργούλη. Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχόλιό του ανέφερε ότι η παραίνεση στη χθεσινή του ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;», σημείωσε στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη και τόνισε δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Επίσης απάντησε στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;», υπογράμμισε στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.