ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε. Μεϊμαράκης: «Έξυπνη η κίνηση του Μητσοτάκη»- «Δεν συζητήσαμε ποτέ συγκυβέρνηση με Τσίπρα»

Ε. Μεϊμαράκης: «Έξυπνη η κίνηση του Μητσοτάκη»- «Δεν συζητήσαμε ποτέ συγκυβέρνηση με Τσίπρα»

Σε δηλώσεις προέβη ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας πως ήταν πολύ έξυπνη κοινοβουλευτικά η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη. Δεν παρέλειψε ωστόσο να προσθέσει ότι το 2015 δεν συζητήθηκε ποτέ θέμα συγκυβέρνησης με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως δήλωσε πρόσφατα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναφερόμενος στην υβριστική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σε βάρος του υποψηφίου ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο Ευάγγελος Μαϊμαράκης δήλωσε οτι «ο Πολάκης ήταν πάντα χυδαίος και το ξέραμε αυτό», ενώ πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να τον αποπέμψει το πρωί ή να είχε ζητήσει να παραιτηθεί μόνος του. Τώρα θα πάει στις εκλογές ταυτισμένος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας»

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι έτσι «θα πάμε στις εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση στους ΑμΕΑ που έκανε ο κ. Πολάκης».

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι η πρόταση μομφής που προανήγγειλε σε βάρος του Παύλου Πολάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ήταν η πιο σωστή, έξυπνη κοινοβουλευτική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» και σχολίασε:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν άκουσα τον κ. Τσίπρα να λέει χθες ότι ο Πολάκης είναι αψής Σφακιανός. Εμείς οι Κρητικοί είμαστε πολιτισμένοι και εκτιμούμε τους συνομιλητές μας. Κανείς δεν ταυτίζεται με τον κ. Πολάκη».

Όταν ρωτήθηκε για τα γεγονότα του 2015 και για το κατά πόσο υπήρξε θέμα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα. Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πως θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σχολίασε και τα όσα έχουν ειπωθεί για την δήλωσή του για το Νόμπελ Ειρήνης και την υποψηφιότητα Τσίπρα, σημειώνοντας οτι οι οπαδοί και οι φίλοι της ΝΔ πρέπει να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, και ότι ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.