ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Δυνατά» η Έμη Λιβανίου με την Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα Αθηνών

«Δυνατά» η Έμη Λιβανίου με την Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα Αθηνών

Με ατού την πλούσια εθελοντική-κοινωνική προσφορά της, η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος τα τελευταία δύσκολα, για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, χρόνια, έχει αποδυθεί σε ένα μεγάλο αγώνα ανακούφισης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το βιογραφικό της πλούσιο.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στην ιστοσελίδα Huffpost.gr.

Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων, ενώ τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, το πρώτο ειδησεογραφικό site στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.