ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τηλεφωνική επικοινωνία Κ.Μητσοτάκη-Α.Τσίπρα – Τι είπε για την ορκωμοσία της νέας Βουλής και τη διάλυσή της

Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο διερευνητικών επαφών

Τηλεφωνική επικοινωνία Κ.Μητσοτάκη-Α.Τσίπρα – Τι είπε για την ορκωμοσία της νέας Βουλής και τη διάλυσή της

Επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία ημέρα μετά τον θρίαμβο της ΝΔ στις εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τον κ. Τσίπρα ότι το τηλεφώνημα ήταν τυπικό, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που ανέλαβε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την οποία θα παραδώσει το απόγευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι πρόθεσή του είναι οι εκλογές να διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο προγραμματισμό, του ανέφερε ότι την Κυριακή 28 Μαΐου αναμένεται η ορκωμοσία της νέας Βουλής, η οποία προέκυψε από την κάλπη της 21ης Μαΐου και τη Δευτέρα 29 Μαΐου η διάλυσή της, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη διενέργεια νέων εκλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.