ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Κ.Βελόπουλος έθεσε θέμα «μονοπωλιακής συμφωνίας» της κυβέρνησης με την Astrazeneca για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ο Κ.Βελόπουλος έθεσε θέμα «μονοπωλιακής συμφωνίας» της κυβέρνησης με την Astrazeneca για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Για μονοπωλιακή συμφωνία κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «επιμένει στην μονόπλευρη επιλογή εταιρείας για την αγορά εμβολίου», εννοώντας την AstraZeneca.

Η εταιρεία τα έχει βρει «σκούρα» με τις δοκιμές του δικού της εμβολίου –«έχουν αποτύχει και είναι άκρως επικίνδυνο το εμβόλιό της», αναφέρει ο Κ.Βελόπουλος– ενώ αντίθετα η Pfizer κυκλοφορεί το δικό της εμβόλιο στις 15 Νοεμβρίου και την ίδια στιγμή το ρωσικό Sputnik V έχει παραγγελίες ήδη που φτάνουν τις 1,5 δισεκατομμύριο.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ήδη δύο εμβόλια τα οποία έχουν εγκριθεί ως ασφαλή και προκαλεί απορίες γιατί η κυβέρνηση έχει εμμονές με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης​

«Η κυβέρνηση ευρισκόμενη σε πανικό λόγω της αύξησης των κρουσμάτων προσπαθεί να κρύψει πίσω από μάσκες την εγκληματική απραξία της στο θέμα της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός παραπλανά τους πολίτες ισχυριζόμενος ότι η μάσκα είναι «το εμβόλιο πριν το εμβόλιο», ομολογώντας ότι ο χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων το προηγούμενο χρονικό διάστημα οφείλετο στον μικρότερο αριθμό τεστ που διενεργούντο. Είναι πλέον επικίνδυνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.