ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνική Λύση: «Προκλητική η αφωνία του πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας»

«Συνεχίζουν αμέριμνοι τις διακοπές τους - Δεν άρθρωσαν ούτε λέξη για τα τρομερά γεγονότα»

Ελληνική Λύση: «Προκλητική η αφωνία του πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας»

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωση της αναφέρεται στην απουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και σε αυτή ης ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου την στιγμή που η χώρα παραμένει «παγωμένη» από την δολοφονική επίθεση εναντίον του 29χρονου Μιχάλη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ώρα που ορδές εισβάλουν στην πατρίδα μας και Έλληνες δολοφονούνται, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η ΠτΔ που συνεχίζουν αμέριμνοι τις διακοπές τους, δεν άρθρωσαν ούτε λέξη για τα τρομερά γεγονότα.

Ένας πρωθυπουργός που αναλώνεται σε ξέφρενα “πάρτυ” με ολιγάρχες και εκδότες ενώ η Ελλάδα παραδίδεται στην ανομία, είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.