ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταγγελίες Κ.Βελόπουλου για την απεικόνιση της Παναγίας ως γκέισα στο βιβλίο του Δημοτικού!

«Δεν είναι πρόστυχο; Δεν είναι χριστιανοφοβεία;»

Καταγγελίες Κ.Βελόπουλου για την απεικόνιση της Παναγίας ως γκέισα στο βιβλίο του Δημοτικού!

Σε μια καταγγελία προχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη διάρκεια του αποψινού ντιμπέιτ μεταξύ των έξι πολιτικών αρχηγών όταν ρωτήθηκε για το αν οι θέσεις του υπαγορεύονται μόνο από την ορθοδοξία.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδειξε ένα βιβλίο του Δημοτικού στο οποίο απεικονίζεται η Παναγία ως… γκέισα.

Απαντώντας  αρχικά στην ερώτηση του Αν. Σρόιτερ: «Τις θέσεις μου τις υπαγορεύουν οι παραδοσιακές αξίες της χώρας μου. Μεγάλωσα με τα ήθη και έθιμα της χώρας μου κι αυτές οι ψευτοπροοδευτικές ιδέες με βρίσκουν απέναντι. Εχετε μπερδέψει την πρόοδο με το παρά φύσιν ζην. Με τα περίεργα κακέκτυπα στερεότυπα που έρχονται απ’ έξω. Αυτό θέλω να επιβάλω στη χώρα μου».

Στη συνέχεια εμφάνισε τις δύο εικόνες με την Παναγία…γκέισα και Ινδιάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι σε βιβλία 3ης δημοτικού. Δεν είναι πρόστυχο; Δεν είναι χριστιανοφοβεία; Γιατί δεν το καταγγέλλει κανείς;» είπε, ενώ ακούγεται να λέει πως ουσιαστικά την χαρακτηρίζουν ως «πόρνη» με αυτές τις φωτογραφίες, την ώρα που του αφαιρείται ο λόγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.