ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένταση στην Εξεταστική για τις υποκλοπές: Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ γιατί αρνήθηκε η ΝΔ να καταθέσει ο Κ.Μητσοτάκης

Καλύπτουν τον πρωθυπουργό

Ένταση στην Εξεταστική για τις υποκλοπές: Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ γιατί αρνήθηκε η ΝΔ να καταθέσει ο Κ.Μητσοτάκης

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η άρνηση της ΝΔ να αποδεχθεί τους μάρτυρες που πρότεινε στην Εξεταστική Επιτροπή με πρώτο και κυριότερο τον ίδιο τον Κ.Μητσοτάκη.

Οι βουλευτές των δύο κομμάτων αποχώρησαν από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Υπενθυμίζεται ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ πρότειναν την κλήση Μητσοτάκη που είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, αλλά η ΝΔ κάλεσε μόνο τους διοικητές της ΕΥΠ από το 2012, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τους εκπροσώπους των εταιρειών που έχουν υπογράψει συμβάσεις με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ήταν απόλυτα λογική η κίνηση των δύο κομμάτων να καλέσουν ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αφού αυτός ηγείτο της ΕΥΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολιτικά η Νέα Δημοκρατία είναι εκτεθειμένη. Είναι κάτι το οποίο θα το βρει μπροστά της καθώς καταγράφεται και στη συνείδηση των πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.