ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχεται πολύ δύσκολος χειμώνας: 13% αυξήθηκε σήμερα η τιμή του φυσικού αερίου! – Φόβος για «ηλεκτροσόκ» και στο ρεύμα

Έρχονται αλυσιδωτές αυξήσεις στα... πάντα

Έρχεται πολύ δύσκολος χειμώνας: 13% αυξήθηκε σήμερα η τιμή του φυσικού αερίου! – Φόβος για «ηλεκτροσόκ» και στο ρεύμα

Ηλεκτροσόκ και άλλα είδη σοκ φέρνουν στους Έλληνες καταναλωτές οι συνεχείς αυξήσεις στην τιμή του φυσικού αερίου του οποίου σήμερα μόνο ανέβηκε κατά 13%!

Και όποιος πει ότι επηρεάζει μόνο όποιους το χρησιμοποιούν για… θέρμανση, κάνουν λάθος, καθώς το φυσικό αέριο είναι η κύρια πηγή παραγωγής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα περί παραγωγής ρεύματος κυρίως από ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) ακόμα, είναι όνειρα θερινής νυκτός.

Κάτι δεν πηγαίνει καθόλου καλά με τις τιμές των καυσίμων και του φυσικού αερίου και αυτό από μόνο του προμηνύει πολύ δύσκολο χειμώνα καθώς είναι κάτι που συμβαίνει έχοντας υποτίθεται απορροφηθεί το σοκ του πολέμου στην Ουκρανία.

Αυξήσεις στα καύσιμα, σημαίνουν αυξήσεις και στα μεταφορικά, δηλαδή αυξήσεις, σε τρόφιμα και προϊόντα παντός είδους.

Αυξήσεις στο φυσικό αέριο, σημαίνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα που ως γνωστόν χωρίς ρεύμα καμία επιχείρηση δε λειτουργεί και άρα θα έχουμε επίσης αυξήσεις στα τρόφιμα και σε όλα τα προϊόντα.

Η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει πολλαπλά προβλήματα τον χειμώνα που έρχεται και θα πρέπει να βρεί «μαγικές λύσεις» και να μην νομίζει πως θα μπορεί να  κρύβεται πίσω από το 41% με το οποίο κέρδισε τις εκλογές.

Όταν οι άνθρωποι εξαθλιώνονται τείνουν να αλλάζουν άμεσα γνώμη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tα ψέματα φέτος τελειώνουν καθώς ο χειμώνας είναι πολύ πιθανό να μην είναι «καλοκαιρινός» όπως πέρσι και οι εκτιμήσεις για αυξήσεις το ηλεκτρικό ρεύμα ακόμα και κατά 40%, σε συνδυασμό με το τι έρχεται στον τομέα του φυσικού αερίου, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για την Ευρώπη και κυρίως για την Ελλάδα.

«Η απειλή για απεργία σε τρία μεγάλα εργοστάσια LNG της Αυστραλία απέδειξε ότι η άνεση που χαρακτήριζε τις αγορές φυσικού αερίου στην Ασία και την Ευρώπη τους τελευταίους μήνες αποδείχθηκε ότι ήταν μια απλή ψευδαίσθηση» αναφέρεται σε σχετική ανάλυση του Reuters.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.