ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ «κράζει» τον Κ.Μητσοτάκη για την ταφή του Κωνσταντίνου ως «ιδιώτη»: «Aλλάζει σωβρ@κάκια»

Α.Πορτοσάλτε: «Ηττάται η κυβέρνηση να τους το πούμε ευθέως»

Φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ «κράζει» τον Κ.Μητσοτάκη για την ταφή του Κωνσταντίνου ως «ιδιώτη»: «Aλλάζει σωβρ@κάκια»

Σε μία μεγάλη πολιτική ήττα εξελίσσεται η αδικαιολόγητη απόφαση της κυβέρνησης να ταφεί πρώην αρχηγός του κράτους, ως… ιδιώτης, όπως δηλαδή, αποφάσισε στην περίπτωση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η ήττα δεν αποκρύβεται ούτε από τα πλέον φιλοκυβερνητικά κανάλια και ο Άρης Πορτοσάλτε, λέει χαρακτηριστικά για την κυβέρνηση, πως «αλλάζουν σωβρακάκια», εννοώντας ότι προχώρησε σε αυτή την χωρίς λογική απόφαση, επειδή φοβήθηκε την Αριστερά και μην χάσει κεντρώους ψηφοφόρους που έχουν προκαταλήψεις με τον θεσμό της Βασιλείας.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

«Ηττάται η κυβέρνηση, να τους το πούμε ευθέως στο πρόσωπο, δεν χρειαζόταν να ανοίξουν το θέμα, αν ήταν να αλλάζει σωβρακάκια, δεν χρειαζόταν να ανοίξει το θέμα»

https://twitter.com/Marka2_/status/1613788514608455681?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1613788514608455681%7Ctwgr%5E000554a0957b041c363c8637e23fb8ad27189b9b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.el.gr%2Fellada%2Fi-kyvernisi-allazei-sovrakakia-epo%2F

Επί της ουσίας η ίδια η κυβέρνηση άνοιξε πολιτικό ζήτημα με την στάση της ως προς την ταφή του Κωνσταντίνου.

Σαφείς αιχμές κατά του Κ.Μητσοτάκη άφησε ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, ο οποίος αναφερόμενος στην απόφασή του να κηδευτεί ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ως ιδιώτης, είπε ότι «Μόνο τα αυταρχικά καθεστώτα αποσιωπούν το παρελθόν τους».

Όπως αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς «ο θάνατος του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας δεν είναι – ούτε μπορεί να είναι – πολιτική» συμπληρώνοντας ότι «δεν κλείνει κανένα “πολιτικό κεφάλαιο” – αυτό έχει κλείσει εδώ και 49 χρόνια.
Αφίξεις υψηλών προσώπων για την κηδεία

Πληροφορίες των ελληνικών Αρχών αναφέρουν ότι στη χώρα μας θα έρθει ο Ουίλιαμ, ωστόσο υπάρχει αναμονή για την οριστική απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στη Δανία βρίσκεται η οικογένεια της Άννας Μαρίας, της συζύγου του τέως βασιλιά και θεωρείται βέβαιο ότι θα εκπροσωπηθεί και αυτή η βασιλική οικογένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.