Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Γ.Γεραπετρίτης για δηλώσεις Χ.Φιντάν: «Η Ελλάδα δεν έχει φοβικά σύνδρομα»

«Δεν προσδιοριζόμαστε με αναφορά στην Τουρκία»

Γ.Γεραπετρίτης για δηλώσεις Χ.Φιντάν: «Η Ελλάδα δεν έχει φοβικά σύνδρομα»

Η Ελλάδα «δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης αναφερόμενος στον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν ο οποίος είπε ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα καλλιεργεί «αντι-τουρκικά αισθήματα» για ιδιοτελείς σκοπούς και πως τις συνέπειες θα τις πληρώσει ο ελληνικός λαός.

«Η Ελλάδα ούτε φοβικά σύνδρομα έχει, ούτε προσδιορίζεται σε αναφορά με την Τουρκία» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών.

«Και δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν. Αντιλαμβανόμαστε την ένταση που μπορεί να προκαλεί η ισχυρή και ενεργητική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

 «Ας εξοικειωθούν όλοι με αυτή την πραγματικότητα και ας μην μετατρέπουν την αμηχανία σε εχθροπάθεια» τονίζει ο κ. Γεραπετρίτης.

«Οι σχέσεις καλής γειτονίας, τις οποίες η Ελλάδα ανέκαθεν επιδιώκει, δεν προάγεται με αμετροεπείς και άκαιρες δηλώσεις» καταλήγει στη δήλωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.