Ν.Μπακογιάννη: «Πράκτορες ξένων δυνάμεων όσοι πολιτικοί & δημοσιογράφοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Επικίνδυνες δηλώσεις με επικίνδυνες συνέπειες

Ν.Μπακογιάννη: «Πράκτορες ξένων δυνάμεων όσοι πολιτικοί & δημοσιογράφοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Μετά την δήλωση-βόμβα με την οποία απείλησε τους νυν και πρώην διοικητές της ΕΥΠ πως αν μιλήσουν για την κακουργηματική και δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή, η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε νέα δήλωση με την οποία επιχειρεί να εμφανίσει όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους κρίνουν και στέκονται απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ως πράκτορες της… Ρωσίας (ή και της Τουρκίας αφού ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης αναγνώρισε τουρκικό παρεμβατικό ρόλο στα εσωτερικά ελληνικά πολιτικά πράγματα)!

Έτσι λοιπόν μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε:

«Μία ξένη δύναμη, και θα το πω έτσι να το καταλάβει ο κόσμος, μία ξένη δύναμη η οποία θέλει να επηρεάσει την ελληνική πολιτική ζωή δεν θα πάρει τον μπακάλη της γειτονιάς εμένα θα προσπαθήσει να πάρει ή κάποιον πολιτικό ή κάποιον από εσάς (απευθυνόταν στους δημοσιογράφους) δηλαδή κάποιον ο οποίος θα μπορεί να επηρεάσει την ελληνική κοινή γνώμη».

Σημειώνεται ότι πριν από δέκα ημέρες ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, υποδύθηκε στο υπουργικό συμβούλιο του Μεγάρου Μαξίμου τον ρόλο «Ο πατριώτης πρωθυπουργός που θέλουν να ρίξουν οι κακοί ξένοι» κατονομάζοντας μάλιστα τον πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν ως έναν από αυτούς που θέλουν να τον ανατρέψουν, αλλά και τον πρόεδρο της Τουρκίας ως επίδοξο ανατροπέα του!

Αναγνωρίζοντας κατά τρόπο πρωτοφανή και αδιανόητο για την ελληνική μεταπολεμική ιστορία, παρεμβατικό ρόλο στην Τουρκία σε ότι αφορά τα ελληνικά εσωτερικά πράγματα!

Αντί στη συνέχεια της ομιλίας του να δηλώσει ότι παραιτείται, που επί πρωθυπουργίας του η Τουρκία απέκτησε παρεμβατικό ρόλο στα εσωτερικά ελληνικά πολιτικά πράγματα, αυτό το χαρακτήρισε περίπου παράσημο για τη θητεία του!

Όπως είπε συγκεκριμένα για ό,τι συμβεί στην ελληνική κυβέρνηση -εξαιτίας της σήψης που έχει επέλθει από το πρόσωπό του-, θα φταίει ο Β.Πούτιν και ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Πούτιν και ο Ερντογάν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!».

Έτσι λοιπόν έρχεται τώρα η αδελφή του πρωθυπουργού, βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη για να υποστηρίξει το αφήγημα αυτό και μάλιστα να το εντάξει σε ένα οργανωμένο σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη στο οποίο συμμετέχουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και αντιφρονούντες δημοσιογράφοι.

Δηλαδή όποιος τον κρίνει ή όποιος απειλεί την πρωθυπουργική του καρέκλα είναι «πράκτορας των Ρώσων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.