ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται για εκλογές

Γιατί άλλαξε τον Ν.Ηλιόπουλο ο Α.Τσίπρας

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται για εκλογές

Η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει με το νέο έτος την θέση εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η αποχώρηση της Π.Τσαπανίδου από τον τηλεοπτικό σταθμό Open Beyond «για προσωπικούς λόγους» όπως ανέφεραν.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.

Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.

Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας

Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος. 

Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να κυλά αντίστροφά για τις βουλευτικές εκλογές και ενδεχομένως ο Α.Τσίπρας θέλει να επενδύσει πάνω σε ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Η Πόπη Τσαπανίδου γεννήθηκε το 1967. Κατάγεται απ’ το Βαλτοτόπι Κιλκίς. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να δουλεύει από την ηλικία των 16 ετών στην εφημερίδα «Μακεδονία». Στη δημοσιογραφική της καριέρα έχει περάσει από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες.

Έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου της ΝΕΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 1999 συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Δύο Ξένοι» και το 2014 στη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Το μικρό ψάρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.