ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

«Κατεβαίνει» στις εκλογές ο Σπύρος Μπιμπίλας με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Είχε θέσει υποψηφιότητα και το 2019

«Κατεβαίνει» στις εκλογές ο Σπύρος Μπιμπίλας με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο μεταξύ, μιλώντας στον Alpha, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στα πτυχία των καλλιτεχνών λέγοντας πως «είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που ο ένας το μεταθέτει στον άλλον. Ομως τώρα έγινε αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, όπου έβαλε ταφόπλακα και λέει εσείς είστε απόφοιτοι Λυκείου. Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό».

«Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε», συνέχισε ο κ. Μπιμπίλας.

«Η πρόεδρος της Δημοκρατίας επί δίωρο μας άκουσε όλους. Είδαμε μια θετική διάθεση να μιλήσει με τα υπουργεία, διότι πρόκειται για διάσταση απόψεων μεταξύ των υπουργείων. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεσηκώθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες της χώρας και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Για να βλέπετε τόσους πολλούς καλλιτέχνες στο δρόμο, κάτι γίνεται, δεν είμαστε τρελοί. Μας χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και λέει ότι μας βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταρχήν εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Μπιμπίλας.

«Εγώ θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μικρό κόμμα, ήμουν και στις προηγούμενες εκλογές, απλά δεν βγήκαμε στις προηγούμενες εκλογές», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.