Αυτός ο μεγιστάνας Τέλης Μυστακίδης που θα έσωζε τον ΠΑΟΚ και εξέδωσε μάλιστα και θριαμβευτική ανακοίνωση, που είναι τελικά;

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στις 9 Ιουλίου η ακρόαση για την θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Πότε έρχεται

Μετά την ακρόαση ο διορισμός της θα πρέπει να επικυρωθεί και από την Ολομέλεια της Γερουσίας

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στις 9 Ιουλίου η ακρόαση για την θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Πότε έρχεται

Την 9η Ιουλίου όρισε η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ ως ημερομηνία διεξαγωγής της ακρόασης για την έγκριση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τη θέση της πρέσβειρας στην Ελλάδα.

Η ακρόαση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί (τοπική ώρα Ουάσινγκτον).

Μετά την ακρόαση, ο διορισμός της θα πρέπει να επικυρωθεί και από την Ολομέλεια της Γερουσίας.

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα αμέσως μετά την ορκωμοσία της από τον πρόεδρο Τραμπ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.