ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φ.Γεννηματά από ΔΕΘ: «Η Ελλάδα μπορεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί – Φτιάχνει μία χώρα για λίγους»

Φ.Γεννηματά από ΔΕΘ: «Η Ελλάδα μπορεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί – Φτιάχνει μία χώρα για λίγους»

Η Φώφη Γεννηματά ενόψει της ομιλίας της στην Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στην νέα αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία και που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να την προφέρει.

«Είμαστε στη ΔΕΘ, ένα σημαντικό θεσμό. Η ΔΕΘ με την ανάπτυξη της και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σίγουρα θα έχει καθοριστικό ρόλο», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά για την επικείμενη ομιλία της στην Θεσσαλονίκη.

«Εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσω σήμερα το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που είναι η εναλλακτική μας προοδευτική πρότασή διακυβέρνησης για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη», συνεχίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην δήλωσή της και καταλήγει:

  • Η κοινωνία αποζητά τη νέα Αλλαγή.
  • Η κυβέρνηση της ΝΔ μετρήθηκε και πέρασε κάτω από τον πήχη.
  • Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με τον Πρωθυπουργό.
  • Πράγματι, η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα αλλάζει.
  • Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί.
  • Η πολιτική της δεν αλλάζει.
  • Φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους.
  • Διαψεύδει καθημερινά όσους πίστεψαν στις δήθεν μεταρρυθμίσεις.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα όλο και πιο κοντά έρχεται η ανάγκη για τη νέα αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.