Συγκυβέρνηση του τρόμου: «Χέρι-χέρι» ΝΔ και Α.Λοβέρδος φέρνουν την υποχρεωτική 3η δόση στο τετράμηνο – Αλλιώς πρόστιμο

Οι δηλώσεις του Α.Λοβέρδου «πάτημα» στον Κ.Μητσοτάκη

Συγκυβέρνηση του τρόμου: «Χέρι-χέρι» ΝΔ και Α.Λοβέρδος φέρνουν την υποχρεωτική 3η δόση στο τετράμηνο – Αλλιώς πρόστιμο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, έχει δείξει ότι στηρίζει πλήρως τις πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τον Covid-19.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές εμφανίζεται και ως «λαγός» ζητώντας ακόμα αυστηρότερα μέτρα, τα οποία στη συνέχεια υιοθετεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι μετά τη χθεσινή «πρόβα συγκυβέρνησης» ο Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε να δώσει ένα ακόμη «πάτημα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ζήτησε να γίνει υποχρεωτική και η τρίτη δόση για τους άνω των 60 ετών.

Πρόκειται για κάτι που αναμένουμε να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ήδη ο πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει ότι εάν περάσουν επτά μήνες από τότε που έκαναν την δεύτερη δόση οι πολίτες άνω των 60 ετών και δεν κάνουν την τρίτη τότε θα τελειώνουν τα προνόμια, όμως μέχρι στιγμής δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα έχουν και πρόστιμο.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ζήτησε να επιβάλλεται και σε αυτούς πρόστιμο 100 ευρώ. Να θυμίσουμε εδώ ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε χθες ότι ζήτησε να μειωθεί το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να γίνει η τρίτη δόση, τονίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να είναι στους τέσσερις και όχι στους έξι μήνες.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σήμερα.

Ουσιαστικά, όπως όλα δείχνουν, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ πορεύονται μαζί και θέλουν να επιβάλλουν τον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό με τους πολίτες να εμβολιάζονται ανά περίπου τέσσερις μήνες, αλλιώς θα πληρώνουν πρόστιμο. Τα δύο κόμματα, όπως τονίζουν όλοι οι πολιτικοί αναλυτές, ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο τρίτος της «παρέας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, όπως μας είπε και η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρέπει να «ξεστοκάρουν» πολλές δόσεις εμβολίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.