ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Χρηστίδης μετά την επιστολή Γιαννακοπούλου: «”Παραμύθια της Χαλιμάς” η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Π. Χρηστίδης μετά την επιστολή Γιαννακοπούλου: «”Παραμύθια της Χαλιμάς” η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Έκδηλη είναι η αναστάτωση που δημιούργησε η επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου προς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, αλλά και σύσσωμη την ΚΟ του κόμματος, προκάλεσε τον εκνευρισμό, αλλά και την αμηχανία των στελεχών, καθώς ανέδειξε τα προβλήματα και τις λεπτές ισορροπίες μέσα στην παράταξη.

Εμμέσως, έδωσε μια απάντηση ο Παύλος Χρηστίδης στην επιστολή της Νάντια Γιαννακοπούλου σε σημερινή του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει, «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των ανθρώπων που πιστεύουν, αγωνίζονται, αγωνιούν και έμειναν σταθεροί στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής τα τελευταία χρόνια».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, άφησε άλλη μια αιχμή, λέγοντας ότι «όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από την συλλογικότητα και την προσπάθεια, την όποια κάνουν εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι σε αυτά τα οποία πιστεύουν, κάνει πολύ μεγάλο λάθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ απάντησε και στα σενάρια για την συμπόρευση του κόμματος με οποιαδήποτε άλλη πολιτική δύναμη, είτε τον ΣΥΡΙΖΑ είτε τη ΝΔ, λέγοντας ότι αυτά τα είναι «παραμύθια της Χαλιμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.