ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θ.Μαργαρίτης: «Ο Π.Πολάκης έχει γίνει χορηγός του Κ.Μητσοτάκη – Κάθε φορά που βγαίνει ανεβάζει τα ποσοστά της ΝΔ»

Θ.Μαργαρίτης: «Ο Π.Πολάκης έχει γίνει χορηγός του Κ.Μητσοτάκη – Κάθε φορά που βγαίνει ανεβάζει τα ποσοστά της ΝΔ»

Μετά την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, όπου και έκανε επίθεση σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, το μέλος του ΚΙΝΑΛ, Θεόδωρος Μαργαρίτης, υποστήρισε ότι έχει γίνει «χορηγός» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με οχετό ύβρεων, ο κ. Πολάκης σχολίασε έρευνα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του καναλιού και αφορούσε τις χώρες που διεξάγουν τον μεγαλύτερο αριθμό τεστ ανά κρούσμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σελίδα Our World Data που συλλέγει διαθέσιμα στοιχεία από έρευνες ανά τον κόσμο η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση πραγματοποιώντας 32,9 τεστ ανά θετικό κρουσμα, όταν η Πολωνία διεξάγει 28,1 τεστ.

Το σχόλιο του κ. Πολάκη, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, ήταν το εξής:

«ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!

Τι λεσ βρε λοιμωγμενο σούργελο, βρε σκοϊλικιασμενη

ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη, γ@μω το μετζη του νεούκτη μου

μέσα;;;;;

Στο ΚΕΚ που αποφοίτησες έμαθες αυτή τη στατιστική;;;;;

Ου να χαθείτε ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ!!!»



Θ. Μαργαρίτης: Χορηγός του Κυριάκου

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Θόδωρος Μαργαρίτης, αντέδρασε στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και σε ανάρτησή του αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ. Πολάκης κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται «μέγας χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη» με αυτό τον τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.