Φ.Γεννηματά: «Υπάρχει μια κατακόκκινη γραμμή το Oruc Reis δεν πρέπει να περάσει τα 12 μίλια»

Φ.Γεννηματά: «Υπάρχει μια κατακόκκινη γραμμή το Oruc Reis δεν πρέπει να περάσει τα 12 μίλια»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώτη Γεννήματα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, δήλωσε πως «υπάρχει μια κατακόκκινη γραμμή, το Oruc Reis δεν πρέπει να περάσει τα 12 μίλια. Αυτή την εντολή πρέπει να δώσει ο κύριος Μητσοτάκης στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, και αυτοί ξέρουν θα κάνουν».

Η κ. Γεννήματα τόνισε ότι ανησυχεί γιατί δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα του Συμβούλιου Κορυφής της ΕΕ αύριο και μεθαύριο η παραβατικότητα της Τουρκίας.

​Σύμφωνα με την κ. Γεννήματα η μόνη λύση για τον κ. Μητσοτάκη είναι να ασκήσει βέτο στην ΕΕ, άλλη διέξοδος δεν υπάρχει.

​«Αφού επέλεξε να μην συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών και να χειρίζεται το θέμα μόνος του πρέπει να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η Ελλάδα πλέον δεν αστειεύεται» σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.