Ν.Ανδρουλάκης για την γενοκτονία των Αρμενίων: «Μια από τις ειδεχθεστερες σελίδες της Ιστορίας»

Δείτε την ανάρτησή του

Ν.Ανδρουλάκης για την γενοκτονία των Αρμενίων: «Μια από τις ειδεχθεστερες σελίδες της Ιστορίας»

Μήνυμα για τη συμπλήρωση 107 χρόνων από τη γενοκτονία των Αρμενίων έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή του στα social media κάνει λόγο για μια από τις πλέον ειδεχθείς στιγμές της Ιστορίας και επισημαίνει την ανάγκη να διατηρηθεί η μνήμη ζωντανή ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες θηριωδίες.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για τα 107 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων

107 χρόνια συμπληρώθηκαν από την γενοκτονία των Αρμενίων, μια από τις ειδεχθεστερες σελίδες της Ιστορίας. Οφείλουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορική μνήμη ως ανάχωμα στην επανάληψη τέτοιων θηριωδιών. #ArmenianGenocide107

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.