ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλο υποκλοπών: «Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να προσποιείται πως δεν γνωρίζει»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος

ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλο υποκλοπών: «Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να προσποιείται πως δεν γνωρίζει»

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο των υποκλοπών αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός συνεχίζει να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στους «Sunday Times» της Βρετανίας. Ερωτώμενος για το θέμα των υποκλοπών ανέφερε πως «Δεν έχω καταφέρει να ξεκαθαρίσω την υπόθεση. Οι εξηγήσεις δεν ήταν επαρκείς και γι’ αυτό έπρεπε να αποπέμψω δύο άτομα», με την Χαριλάου Τρικούπη να αναφέρει σε ανακοίνωση πως ο πρωθυπουργός «αλλάζει τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Sunday Times ο πρωθυπουργός συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών αλλά παρά ταύτα απέλυσε δύο πρόσωπα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Απέφυγε να αναφέρει όμως ότι χάρις την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία δεν κλήθηκαν στην εξεταστική επιτροπή τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα -ούτε καν αυτά που παραιτήθηκαν-, παρά μόνο ο παρακολουθούμενος και το αλά καρτ απόρρητο σφράγισε τα στόματα του πρώην και του νυν Διοικητή της ΕΥΠ.

Αλλάζοντας τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα, τώρα ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ζήτημα των υποκλοπών έχει να κάνει με κάποιον που επιδίωξε να επιβαρύνει τις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ποιος; Ο ανιψιός και στενότερος συνεργάτης του;

Ο εκλεκτός του στην ΕΥΠ, διορισμένος μάλιστα με αλλαγή των κριτηρίων επιλογής;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, τώρα θέλει να την διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;» καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφορικά με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για το θέμα των παρακολουθήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.