ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκοψαν την Λ.Κανέλλη από τον αέρα του ΣΚΑΙ γιατί μετέφερε το «πάμε να τους γαμ…» του αστυνομικού (βίντεο)

Έκοψαν την Λ.Κανέλλη από τον αέρα του ΣΚΑΙ γιατί μετέφερε το «πάμε να τους γαμ…» του αστυνομικού (βίντεο)

«Πάμε να τους γαμ…» είπε αστυνομικός σε συναδέλφους του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με βίντεο. Το περιστατικό αυτό σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη στον αέρα του ΣΚΑΙ, αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση στο πλατό.

Η κ. Κανέλλη αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον αστυνομικό που χτύπησε κοπέλα, ενώ στη συνέχεια καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ, πριν ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γαμ…, πάμε να τους σκοτώσουμε”;»
Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».
Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το βίντεο το είδα και παίρνω την ευθύνη».
Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».
Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το βίντεο».
Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».
Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τί;».
Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».

Κάπου εκεί, η κουβέντα κόπηκε άρον άρον όπως μπορείτε να δείτε, με την Λιάνα Κανέλλη να ζητάει τελικά συγγνώμη που μετέφερε τα όσα είπαν οι αστυνομικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.