ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Πλακιωτάκης για καμπίνες καραντίνας: «Μελετάμε όλα τα ενδεχόμενα – Όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώσεις»

Γ.Πλακιωτάκης για καμπίνες καραντίνας: «Μελετάμε όλα τα ενδεχόμενα – Όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώσεις»

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή εκπομπή, αναφέρθηκε αρχικά στο ότι, υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη 75% στη χώρα, καθώς και αναβάθμιση του συστήματος παρακολούθησης παραβάσεων.

Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων στη Μύκονο επεσήμανε ότι, «στα νησιά μεταβαίνει κόσμος και με άλλα μέσα εκτός των πλοίων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τηρούμε τα μέτρα αφού πάμε».

Υπερασπίστηκε τους Λιμενικούς και τους ελέγχους που κάνουν στα πλοία και υπενθύμισε ότι, πέρυσι αν και «δεν είχαμε εμβόλια και rapid tests, διαχειριστήκαμε μια χαρά τα ακτοπλοϊκά κι είχαμε ελάχιστα κρούσματα στην ακτοπλοΐα».

Διαβεβαίωσε επίσης ότι, «οι έλεγχοι συνεχίζονται».

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν θα δημιουργηθούν καμπίνες καραντίνας, μετά το περιστατικό της Πάρου το περασμένο Σαββατοκύριακο, απάντησε ότι, «μελετάμε όλα τα ενδεχόμενα, με τους ειδικούς, όταν είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε ανακοινώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.