ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Κρήτη μετά τον ισχυρό σεισμό ο Χ.Στυλιανίδης – Σε εφαρμογή το σχέδιο «Εγκέλαδος»

Στην Κρήτη μετά τον ισχυρό σεισμό ο Χ.Στυλιανίδης – Σε εφαρμογή το σχέδιο «Εγκέλαδος»

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταβαίνει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης μετά τον ισχυρό σεισμό 5,8 Ρίχτερ.

Ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Εγκέλαδος».

Στις 9:17 σεισμός 5,8 Ρίχτερ «χτύπησε» το Ηράκλειο της Κρήτης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 2 εγκλωβισμένοι σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο, ενώ έχουν σημειωθεί ζημιές σε δύο εκκλησίες και σε σπίτια των δύο χωριών.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 3 εγκλωβισμένοι, δύο στο Αρκαλοχώρι όσο και ένας στο Πατσίδερο.

Δείτε τη live εικόνα που μεταδίδει το Cretalive.gr από τα χωριά στο Ηράκλειο που χτυπήθηκαν από το σεισμό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.