Αντάρτικο στη ΝΔ: «Να μας εξηγήσεις γιατί διέγραψες τον Μπογδάνο» – Δηλώσεις-«φωτιά» από τον βουλευτή Κ.Κυρανάκη

Αντάρτικο στη ΝΔ: «Να μας εξηγήσεις γιατί διέγραψες τον Μπογδάνο» – Δηλώσεις-«φωτιά» από τον βουλευτή Κ.Κυρανάκη

Να αιτιολογήσει την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βουλευτής Κώστας Κυρανάκης, προβαίνοντας σε σαφή πρόκληση προς μια ηγεσία που πλέον δείχνει να έχει κόψει τον «ομφάλιο λώρο» με τα πολιτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της ΚΟ.

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού, είναι ξεκάθαρο αυτό. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση. Με κομματικό κόστος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε την άποψή του. Είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra Channel.

Η δήλωση δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: Δεν αναγνωρίζει το «λευκή κομματική επιταγή», ούτε το απόλυτο της εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κόμμα. Αλλά ποιο απόλυτο; Πλην των υπουργών (όχι όλων) τα μέλη της ΚΟ μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για την ηγεσία του κόμματος και το «πασοκογενές» περιβάλλον του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικά για τα κίνητρα διαγραφής του Κ.Μπογδάνου, τρεις βουλευτές της ΝΔ με την προϋπόθεση της τήρησης της ανωνυμίας τους, μίλησαν στο pronews.gr και τόνισαν με μία φωνή ότι «Κανείς δεν περίμενε ότι θα διαγραφόταν βουλευτής της ΝΔ επειδή δήλωσε αντικομμουνιστής. Δεν πάμε καθόλου καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.