ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτος εμπαιγμός κυβέρνησης στους εμβολιασμένους: «Θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα υποχρεωτικά rapid test»

Τους έταξαν... «ελευθερία», τους υποχρεώνουν να πληρώνουν τώρα τα rapid test

Απίστευτος εμπαιγμός κυβέρνησης στους εμβολιασμένους: «Θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα υποχρεωτικά rapid test»

Οι εμβολιασμένοι γίνονται ανεμβολίαστοι, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει υποχρεωτικά τα rapid test για όλους τους πολίτες, τουλάχιστον για την περίοδο των Χριστουγέννων, και μάλιστα να βάλει «χαράτσι» και στους εμβολιασμένους!

Σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εάν τελικά εφαρμοστεί το μέτρο των υποχρεωτικών rapid test και για τους εμβολιασμένους, τότε και αυτοί θα πληρώνουν για να τα κάνουν! Δηλαδή και οι εμβολιασμένοι θα δίνουν 10 ευρώ σε φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα κτλ. για να κάνουν test!

Απίστευτα πράγματα, καθώς η κυβέρνηση τους έταξε «ελευθερία» και τελικά αυτό που βλέπουμε είναι να πλουτίζουν σε βάρος του ελληνικού λαού οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα ποιος θα επιβαρύνεται το rapid test απάντησε: «Αν κριθεί απαραίτητο να ληφθεί αυτό το μέτρο θα το επιβαρύνεται ο πολίτης. Και απαντώντας αν είναι άδικο είπε ότι η δυναμική της Όμικρον μπορεί να μας αναγκάσει να πάρουμε τέτοια μέτρα».

«Για κάποιες από τις μέρες των γιορτών αν κριθεί αναγκαίο το rapid test και για τους εμβολιασμένους θα ανακοινωθεί. Είναι πολύ χρήσιμο. Οι ανακοινώσεις θα γίνονται μετά τις εισηγήσεις των αρμοδίων», είπε επίσης ο Γ.Οικονόμου. Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε επιβεβαιώσει το υποχρεωτικό rapid test για τους εμβολιασμένους.

Για το ενδεχόμενο νέων μέτρων απάντησε: «Ενόψει της εορταστικής περιόδου έχουμε συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρων. Σημειακές παρεμβάσεις όσον αφορά στους ελέγχους μπορεί να γίνουν αφού συνεδριάσει και γνωμοδοτήσει η επιτροπή. Παρακολουθούμε την εξέλιξη της Όμικρον για να θωρακίσουμε την κοινότητα και την χώρα μας».

Για το αν θα ανοίξουν αργότερα τα σχολεία «δεν υπάρχει καμία τέτοια εισήγηση από την επιτροπή. Τα πρωτόκολλα με βάση τα οποία ξεκινήσαμε λειτούργησαν αποτελεσματικά και έχουμε μείωση κρουσμάτων στα σχολεία γιατί γίνεται τεστινγκ. Έτσι προετοιμαζόμαστε και για το άνοιγμα μετά τις γιορτές. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία εισήγηση από την επιτροπή».

«Δεν υπάρχει καμία εισήγηση και καμία σκέψη για lockdown. Μέτρα οριζόντιου χαρακτήρα αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν», είπε επίσης.

Επέκταση υποχρεωτικότητας;

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του κ. Οικονόμου για το ενδεχόμενο επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλες οι εισηγήσεις των ειδικών και τα δεδομένα αξιολογούνται. Η πρόκληση της αύξησης της εμβολιαστικής κάλυψης είναι σημαντική προτεραιότητα ενόψει και της μετάλλαξης Όμικρον που απασχολεί και την χώρα μας και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Προς την κατεύθυνση αυτή θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για να φτάσουμε στα ποσοστά που πρέπει, καθαρά με υγειονομικά κριτήρια και μόνο», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.