Απίστευτοι: Ο Γ.Οικονόμου κατηγορεί και τους μετεωρολόγους! – «Είπαν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα»

Φταίνε όλοι, αλλά όχι η κυβέρνηση

Απίστευτοι: Ο Γ.Οικονόμου κατηγορεί και τους μετεωρολόγους! – «Είπαν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα»

Η κυβέρνηση των «αρίστων» αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα ακραίο φαινόμενο και αντί να παραδεχθεί τις ευθύνες της ρίχνει το «μπαλάκι» σε όλους τους άλλους.

Κατηγόρησαν τους πολίτες γιατί είναι «κακοί οδηγοί» και «δεν φορούν αλυσίδες στα λάστιχα», κατηγόρησαν την Αττική Οδό και τώρα… κατηγορούν τους μετεωρολόγους γιατί «δεν τους πληροφόρησαν σωστά»!

Απίστευτα ψεύτες και ανίκανοι!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή είπε: «Βιώσαμε ένα πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας και χιονιά και ξεπεράστηκαν οι όποιες προβλέψεις υπήρχαν. Η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι το χιόνι θα ερχόταν αργότερα και όχι τόσο έντονο και δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα, με βασικό και καίριο την αδυναμία λειτουργίας ενός μεγάλου δρόμου της Αττικής Οδού που κατέρρευσε τελείως».

Να ενημερώσουμε λοιπόν και τους πολίτες που βρίζουν τον πρωθυπουργό σε ζωντανή μετάδοση να βάλουν στο στόχαστρο τους μετεωρολόγους. Επί 2,5 χρόνια η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο σε όλα τα θέματα και επί 2,5 χρόνια κατηγορεί τους άλλους, τον καιρό και την κακή τύχη της. Κάποια στιγμή κύριοι της κυβέρνησης παραδεχθείτε την ανικανότητα σας.

Να σημειώσουμε ότι χθες, την ώρα που χιλιάδες πολίτες ήταν εγκλωβισμένοι, φιλοκυβερνητικά κανάλια αποφάσισαν να δείξουν «δημοσκόπηση» για να μας δείξουν ότι η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα και ο Κ.Μητσοτάκης παραμένει ο πιο δημοφιλής πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.