ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα 2.000 ευρώ αποτιμά τη ζωή των Ελλήνων η κυβέρνηση! – Ετοιμάζονται μηνύσεις – Σε lockdown η Αττική και την Τετάρτη

Κινδύνεψε η ζωή χιλιάδων Ελλήνων και τους πετούν 2.000 ευρώ ανά όχημα! - Καλύπτουν το απίστευτο φιάσκο με 10 εκατ. ευρώ

Στα 2.000 ευρώ αποτιμά τη ζωή των Ελλήνων η κυβέρνηση! – Ετοιμάζονται μηνύσεις – Σε lockdown η Αττική και την Τετάρτη

Με 2.000 ευρώ αποτιμά τη ζωή των Ελλήνων η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς έπειτα από σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε ότι αυτό είναι το ποσό που θα ζητήσει το κράτος για την αδιανόητη ταλαιπωρία των οδηγών.

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες έμειναν εγκλωβισμένοι στην παγωνιά για περίπου ένα 24ωρο και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εικόνες με μωρά να κλαίνε, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για άτομο που έπαθε εγκεφαλικό, η κυβέρνηση θέλει να σταματήσει την οργή των πολιτών δίνοντας ένα ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ.

Άλλωστε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει ότι βλέπει τους πολίτες σαν έναν αριθμό και τους αντιμετωπίζει είτε με επιδόματα, είτε με τιμωρίες. Τους δίνει 150 ευρώ για να εμβολιαστούν, τους παίρνει 100 ευρώ εάν δεν εμβολιαστούν και άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Με 10 εκατομμύρια ευρώ (γιατί θα πάρουν από 2.000 ευρώ οι περίπου 5.000 πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι) ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Αυτές είναι οι ευθύνες που θα απέδιδε η κυβέρνηση στην Αττική Οδό;

Και τι θα γίνει με τους πολίτες που εγκλωβίστηκαν στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη ή σε άλλον κεντρικό δρόμο της Αθήνας;

Φυσικά οι περισσότεροι πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες θα κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν όσα τους αναλογούν, καθώς όπως είπε και ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, το ελάχιστο ποσό που θα μπορούσαν να πάρουν είναι 5.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο πρωθυπουργός ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο», δηλαδή αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο 5 άτομα; Θα πάρουν από μερικά εκατοστάρικα ο καθένας; Απίστευτα πράγματα!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Επίσης ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι η σημερινή αργία παρατείνεται και για αύριο για Αττική Δωδεκάνησα Κυκλάδες και Κρήτη.

Οι ανακοινώσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.