ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια»

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια»

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του κόμματός του.

«Σε σημερινές του δηλώσεις αποκαλύπτει, για ακόμη μια φορά, την απέχθεια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών προς κάθε τι δημόσιο. Και την τεράστια απόσταση της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ από τις ιδεολογικές αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, συμπληρώνοντας ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης ούτε λίγο ούτε πολύ διεκδικεί για τον εαυτό του ρόλο πρωθυπουργού-δημοπράτη, δηλώνοντας δημόσια την πρόθεσή του να εκχωρήσει τη δημόσια παιδεία, υγεία, εποπτεία και διοίκηση με κριτήριο την καλύτερη οικονομική προσφορά. Εκχωρώντας δομές, ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες ?μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους? σε ιδιώτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι το κράτος και ο δημόσιος χαρακτήρας του στήθηκαν βήμα-βήμα, διαχρονικά, με αγώνες, οράματα, κόπους και θυσίες του λαού μας» συνεχίζει η ανακοίνωση του υπουργείου που καταλήγει: «Δεν είναι φιλέτο προς πώληση. Δεν είναι ευκαιρία για αύξηση του ύψους των λογαριασμών κάποιων σε φορολογικούς παραδείσους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.